Haversalade

Haversalade
2 personen
Bereiding
- Zet de ongekookte haver een nacht in het water.
- Maak de sperziebonen schoon en stoom ze in een stoofpan gaar in ca. 15 minuten.
- Snijd de uien en knoflook klein en bak ze op een laag vuur iets aan.
- Rooster de gekookte haver op een laag vuur met wat kurkuma.
- Voeg nu de haver, uien en knoflook bij de sperziebonen en voeg de rest van de kurkuma en de 5-kruidenpoeder toe.
0
Strooi er nog wat verse kleingesneden daslook over heen
Ingrediënten
1 pond sperziebonen3 rode uien
3 tenen knoflook
250 gr gekookte haver
1 el kurkuma
2 tl Chinese 5-kruidenpoeder (kassia, kruidnagel, steranijs, venkelzaad, sichuanpeper)
1 el roomboter
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend