Pesto van radijsloof

Pesto van radijsloof

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT

Bereiding

  1. Was het bosje loof om al het zand te verwijderen.
  2. Doe het loof, de pijnboompitten, knoflook en kaas samen met 3 eetlepels olijfolie in een keukenmachine en maal tot een fijne pesto. (Mocht de pesto erg droog zijn, voeg dan nog een extra eetlepel olijfolie toe.)
  3. Breng de pesto op smaak met wat peper.
0
Ook lekker met hazelnoten in plaats van pijnboompitten.

Ingrediënten

Loof van een bosje radijzen
25 g pijnboompitten
1 teen knoflook
40 g geraspte geitenkaas
Peper

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend