• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Boerenkoolsalade
Boerenkoolsalade 3

Boerenkoolsalade

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160C.
  2. Schil de pompoen en snijd in kleine blokjes.
  3. Hak de knoflook pijn en meng met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder en een snufje zout.
  4. Meng met de blokjes pompoen en verdeel over een bakplaat. Bak gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Meng voor de dressing de overige eetlepels olijfolie met het citroensap, de honing en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de boerenkool over twee borden, verdeel hier de pompoenblokjes, granaatappelpitjes, walnoten en dressing overheen.
Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 2 K R P
200 g Boerenkool
Chilipoeder
1 el sap Citroen
halve Flespompoen
100 g Granaatappelpitjes
1 tl Honing
1 teen Knoflook
1 tl Mosterd
3 el Olijfolie
40 g Walnoot

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Rawfoodtaart 4

Rawfoodtaart

Sopropo smoothie bowl 5

Sopropo smoothie bowl

Zelfgemaakte kaas met fenegriek 6

Zelfgemaakte kaas met fenegriek

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

De Roode Roos 7
Lamberts Health Benefits 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok