• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 1, Veerkracht 1
Uitzicht 10 (extra dik nummer, thema: emotie-eten) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Knolselderijpuree met gekleurde wortel
Knolselderijpuree met gekleurde wortel 3

Knolselderijpuree met gekleurde wortel

Bereiding

Was de wortelen, snijd ze door de lengte en leg deze in een ovenschaal.
Rasp hier de sinaasappel overheen en pers deze daarna uit over de wortelen. Laat gedurende 25 minuten in de oven pruttelen op 100 graden.
Schil de knolselderij en snijd deze in blokjes. Breng met voldoende water en het lavasblad aan de kook.
Laat het vijftien minuten pruttelen en giet dan af. Vang een beetje ‘bouillon’ op, waarmee je straks de puree smeuïger maakt.
Snipper tijdens het koken van de knolselderij de ui en smoor deze glazig in roomboter. Voeg de gekookte knolselderij, roomboter en ui samen. Pureer met een staafmixer of gebruik een stamper.
Voeg eventueel nog wat bouillon toe om het smeuïg te maken.
Schep de romige puree op de borden en serveer de wortels op de puree.
Garneer met wat verse bieslook.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 M NT
10 g Bieslook
1 Knolselderij
1 blad van de Maggiplant (Lavas)
50 g Roomboter
1 Sinaasappel
1 grote Ui
200 g gekleurde Wortel (peen)

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Volkorenbrood 4

Volkorenbrood

Zwarte-rijstsalade met schijfjes paprika 5

Zwarte-rijstsalade met schijfjes paprika

Olijvensoep 6

Olijvensoep

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: 'Mooi, handig en overzichtelijk' 7

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: ‘Mooi, handig en overzichtelijk’

Laatste nieuws
De Roode Roos 7
Vitortho 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 10:00-14.30 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament