• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 5, 2022 (dossier ketodieet) 1
Uitzicht 4, 2022 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Milde curry met paksoi
Milde curry met paksoi 3

Milde curry met paksoi

Bereiding

1. Pel en snipper ui en knoflook.
2. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
3. Snijd het witte deel van de paksoi in stukjes en het groene deel in reepjes. Houd het apart van elkaar.
4. Rasp de gember op een fijne rasp. Hak de amandelen grof in stukken. Snipper de verse koriander.
5. Verwarm een zware pan op een halfhoge warmtebron. Als de pan warm aanvoelt voeg je een klontje roomboter toe. Stoof de ui en knoflook hierin. Voeg even later de korianderzaadjes toe. Stoof even mee.
6. Als de ui glazig is voeg je het witte deel van de paksoi en de tomaat toe.
7. Stoof 10 minuten. Voeg dan het groene deel van de paksoi toe en stoof nog een paar minuten.
8. Breng op smaak met de korianderpoeder en kurkuma. Knijp uit de gemberrasp het gembersap met je handen. Doe dit direct boven de pan.
9. Serveer met zilvervliesrijst. Garneer met de gehakte amandelen en de gesnipperde korianderblaadjes.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 M NT
handje Amandel (bitter)
halve cm verse Gember
1 teen Knoflook
halve el zaadjes plus nog wat verse korianderblaadjes Koriander
halve el Korianderpoeder
halve el Kurkuma
1 struikje Paksoi
klontje Roomboter
2 Tomaat
1 Ui

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Auberginesoep 4

Auberginesoep

Haversalade 5

Haversalade

Groene salade met kiwidressing 6

Groene salade met kiwidressing

Nut van borstkankerscreening neemt verder af door langere overleving 7

Nut van borstkankerscreening neemt verder af door langere overleving

Laatste nieuws
De Roode Roos 7
Vitortho 8
Emonta 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 10:00-14.30 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2022 | Website realisatie & advies: WebFundament