• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Pittige kool met ananas
Pittige kool met ananas 3

Pittige kool met ananas

Bereiding

  1. Laat de abrikozen zo’n 10-15 minuten in warm water weken tot ze zacht zijn. Snijd intussen de kool, het pepertje en de uien ragfijn.
  2. Smoor de roomboter in een pan en voeg de uien en pepertje toe.
  3. Blijf goed roeren en voeg nu de kool toe. Smoor het geheel in ongeveer 20 minuten gaar.
  4. Giet de abrikozen af en snijd ze in kleine reepjes. Snijd ook de plakken ananas in kleine stukjes en voeg ze, samen met de abrikozen, toe aan de kool.
  5. Voeg op het laatste moment de kruiden toe en meng het geheel goed.
  6. Laat alles lekker nog even stoven.
Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 2 K R P
25 g gedroogde ongezwavelde Abrikoos
2 plakken Ananas
1 tl Chinese 5 spice kruiden
2 tl Curry Madras (zonder zout)
4 tl Roomboter
1 Spaanse peper
2 Ui (rode)
halve Witte kool

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Kakivrucht carpaccio 4

Kakivrucht carpaccio

Bloemkoolrijst salade met granaatappel 5

Bloemkoolrijst salade met granaatappel

Pesto van radijsloof 6

Pesto van radijsloof

Helpt ontbijten overgewicht voorkomen? 7

Helpt ontbijten overgewicht voorkomen?

Laatste nieuws

Advertenties

De Roode Roos 7
Tradeline 8
Vitortho 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok