Koude bietensoep

Koude bietensoep

4 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT

Bereiding

  1. Rasp de rode bieten en de komkommer en doe dit in een grote kom.
  2. Voeg hier de kefir aan toe.
  3. Breng de soep vervolgens op smaak met peper. Roer er het citroensap doorheen en de helft van de fijngehakte dille.
  4. Dek de kom af met plasticfolie en zet in de koelkast. Minstens 4 uur, maar het liefst een hele nacht.
  5. Serveer de soep in mooie kommen en garneer met wat fijngehakte dille.
0

Ingrediënten

3 middelgrote gekookte bieten
1 komkommer
5 dl kefir
2 el vers citroensap
Een bosje dille, fijngehakt
Peper
Olijfolie

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend