• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Venkelsoep met bleekselderij en courgette
Venkelsoep met bleekselderij en courgette 3

Venkelsoep met bleekselderij en courgette

Bereiding

  1. Doe het water samen met de groentebouillon in een pan.
  2. Halveer de courgette, evenals de bos lente-uitjes en snijd deze in grove stukken. Snijd ook de venkelknol in stukjes..
  3. Doe de stukken venkelknol, courgette, lente-uitjes, knoflook, 2 stengels bleekselderij, gember en kaneel in de pan met water.
  4. Laat het geheel langzaam aan de kook komen, en laat het zachtjes doorkoken tot de groente gaar is.
  5. Pureer vervolgens het geheel met de staafmixer. Dit zorgt ervoor dat de soep goed gebonden is.
  6. Snijd de overgebleven halve courgette en de 2 stengels bleekselderij fijn. Voeg deze daarna bij de soep. Laat het geheel nog 1 minuutje doorkoken, daarna de soep serveren.
Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 4 K R P
4 stengels Bleekselderij
1 Courgette
stukje Gember
2 el Groentebouillonpoeder
stukje Kaneel
2 tenen Knoflook
kleine bos Lente-ui
1 Venkel
1 lt (koud) Water toegepast in een gerecht

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Basis groentebouillon 4

Basis groentebouillon

Kamut-toetje 5

Kamut-toetje

Boerenkoolsalade 6

Boerenkoolsalade

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Tradeline 8
De Roode Roos 9
Vithortho zink 4 in 1

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok