Quinoa met groenten en cashewnoten

Quinoa met groenten en cashewnoten

Door: jvklinken
1 reacties

Bereidingswijze

- Was de quinoa in een zeef en breng in het water aan de kook. Laat nog 15 minuten zachtjes doorkoken.

- Kook of stoom de gesneden groenten in 10 minuten beetgaar.

- Giet de quinoa en de groenten af en meng door elkaar.

- Voeg tomaatjes, peterselie, koriander citroensap en cashewnoten toe en meng nogmaals door elkaar. 

- Serveer in een diep bord of kom op enkele blaadjes sla. 

 

Recept overgenomen uit Het Wereld dieet

Bereidingstijd: 5 - 10 minuten
Menugang: Lunch
Techniek: Koken

Ingredienten (2 personen)

150 gr quinoa

300 ml water

200 gr gemengde groenten: paprika, broccoli, ui, wortel etc

1 eetl gedroogde tomaatjes, fijngesneden

1 eetl peterselieblad, gesneden

1 eetl korianderblad, gesneden

1 eetl citroensap

1 eetl cashewnoten

enkele blaadjes sla (optioneel)

 

Het recept is niet-Moermanproof en ook niet-vegetarisch. Wel voldoet het grotendeels aan de Natuurrijke Keuken.

 

Reacties (1)

Monique Jansen's picture

Monique Jansen
30 January 2016

Hoezo is het niet vegetarisch? Ik zie nergens een dierlijk product.
Ga het zeker uitproberen, lijkt me makkelijk mee te nemen naar mijn werk.