• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Grauwe erwten salade
Grauwe erwten salade 3

Grauwe erwten salade

Bereiding

1.      Maak de knoflook, gember en groenten schoon. Hak knoflook en gember fijn. Snipper de ui en paprika. Snijd de basilicum in reepjes.
2.      Breng water voor de grauwe erwten aan de kook. Ze moeten ongeveer 5 tot 10 minuten koken om gaar te worden. Proef daarom tussendoor een keer tot je ze gaar genoeg vindt en giet ze dan af.
3.      Smelt de roomboter in de pan en fruit hierin de ui en paprika, samen met de knoflook en gember.
4.      Meng de grauwe erwten met het ui-paprikamengsel en breng op smaak met peper.
5.      Serveer ze met de verse basilicum en een klont roomboter. Smakelijk!

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 K R P
1 handje verse Basilicum
1 duim verse Gember
300 g grauwe erwten
2 tenen Knoflook
1 Paprika
verse peper
plakje Roomboter
1 Ui

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Pastinaakspread 4

Pastinaakspread

Zelfgemaakte kruidenboter 5

Zelfgemaakte kruidenboter

Rode bietsalade met linzen 6

Rode bietsalade met linzen

Frits Muskiet: ‘Heersende denkbeelden staan vernieuwing in de weg’ 7

Frits Muskiet: ‘Heersende denkbeelden staan vernieuwing in de weg’

Laatste nieuws

Advertenties

Lamberts Health Benefits 7
Vitortho 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok