
Budwigpapje
Bereiding
- Pers het sap uit van een halve citroen.
- Snijd of rasp het fruit dat u wilt gebruiken.
- Maal de zonnebloempitten fijn in een blender of (schone) koffiemolen.
- Snijd de banaan, indien u die gebruikt, in kleine blokjes. Fijnprakken mag ook.
- Doe de kwark in een grote dessertschaal en meng de lijnzaadolie met de kwark.
- Voeg daarna de eidooier toe, het sap van de citroen en de honing of banaan.
- Roer het goed door elkaar heen.
- Doe nu alle overige ingrediënten in de schaal en roer het opnieuw door elkaar.
- Direct opeten, dus niet in de koelkast laten staan voor later.
Als alternatief voor het budwigpapje is het Moermanpapje ontwikkeld.
Ingrediënten
Aantal personen: 1 | M | NT |
---|---|---|
4 el Biogarde | ||
halve uitgeperst Citroen | ||
1 Eidooier | ||
1,5 el Havermout | ||
1 tl Honing | ||
4 tl Lijnzaadolie | ||
1,5 el Pompoenpit | ||
200 g gesneden of geraspt Vers fruit | ||
1,5 el Zonnebloempit |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend