Pastinaakspread
Bereiding
- Schil de pastinaak en snijd hem in kleine stukken. Maak de pastinaak samen met de amandelen in de keukenmachine fijn.
- Voeg nu de kruiden en de olie toe en tot slot de biogarde en kaas.
- Laten draaien in de keukenmachine totdat er een smeuïge massa ontstaat.
- Omdat de pastinaak rauw in de keukenmachine gaat proef je de korrels.
Ingrediënten
| Aantal personen: 2 | K | R | P | |
|---|---|---|---|---|
| 50 g ongebrand Amandel (bitter) | ||||
| paar takjes Basilicum | ||||
| 2 el Biogarde | ||||
| 2 tl Chilipoeder | ||||
| duimpje Gember | ||||
| 50 g geraspt Kaas (jong, koemelk) | ||||
| 1 Pastinaak | ||||
| handvol Peterselie | ||||
| handvol Selderij |
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend
