• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 2, 2023 Grote schoonmaak 1
Uitzicht 1 2023, Veerkracht 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Romige koolsalade
Romige koolsalade 3

Romige koolsalade

Bereiding

  • Was de wortel goed en snijd in stukjes of rasp fijn.
  • Crush de walnoten met je hand in grove stukjes.
  • Snijd de witte en rode kool in heel dunne reepjes of rasp ze in sliertjes met de
  • mandoline.
  • Meng dit met de geraspte wortel.
  • Maak een dressing door de sojayoghurt te mengen met mayonaise, mosterd, appelazijn, olijfolie, citroensap en citroenrasp.
  • Voeg de dressing toe aan het koolmengsel en laat even staan, zodat alle smaken op elkaar kunnen inwerken en de kool wat zachter kan worden.
  • Maak af met de walnoten en breng op smaak met peper en een snufje zout.

Variant:

  • Voeg ½ mandarijn, 25 gewelde rozijnen en 1 tl kaneel toe voor een zoete, sinterklaasachtige salade.
  • Vervang citroenrasp en citroensap door sap en rasp van een sinaasappel.

Recept overgenomen uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 M NT
halve tl Appelazijn
1 el Biogarde
1 tl sap plus halve tl rasp van de schil Citroen
1 el Mayonaise (zelf gemaakt)
2 tl Mosterd
1 tl Olijfolie
Peper (zwart)
40 g Rode kool
25 g Walnoot
kwart Winterwortel
40 g Witte kool
Zout (keltisch zeezout en himalayazout)

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Gevulde koolrolletjes 4

Gevulde koolrolletjes

Volkorenbrood 5

Volkorenbrood

Aioli (knoflookmayonaise) 6

Aioli (knoflookmayonaise)

De 80 nieuwste kankermedicijnen kochten bij uitgezaaide kanker nauwelijks tijd 7

De 80 nieuwste kankermedicijnen kochten bij uitgezaaide kanker nauwelijks tijd

Laatste nieuws
De Roode Roos 7
Lambers vegan ijzer complex 8
Vitortho 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament