• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Tomatensoep met bleekselderij
Tomatensoep met bleekselderij 3

Tomatensoep met bleekselderij

Bereiding

Leg de tomaten in kokend water en trek daarna het vel er af.
Smelt de roomboter in de pan.
Snijd de ui, knoflook, bleekselderij, wortel, gember en het pepertje in grove stukken.
Blancheer de groentes in de roomboter.
Snijd de tomaten in grove stukken en voeg dit bij de andere groentes. Even goed blijven roeren.
Giet de liter water over de groentes en breng alles opnieuw aan de kook. Laat de groentes in 15 minuten gaar worden. Pureer de soep en voeg zo nodig nog wat kruiden toe. Bijvoorbeeld lavas of curry madras.
Serveer de soep met een lepel biogarde en sterrekers.

Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 4 K R P
2 stengels Bleekselderij
2 cm Gember
2 tenen Knoflook
1 el Roomboter
halve Spaanse peper
600 g Tomaat
Tuinkers
2 Ui (rode)
1 l Water toegepast in een gerecht
1 grote Winterwortel

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Watermeloensalade 4

Watermeloensalade

Komkommerspread 5

Komkommerspread

Basis groentebouillon 6

Basis groentebouillon

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Vithortho zink 4 in 1
De Roode Roos 7
Lamberts Health Benefits 8

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok