• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 9 2023, voedingsnormen 1
Uitzicht 8 2023, Borstkanker en borstgezondheid 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Witlofschuitjes met walnoottabouleh
Witlofschuitjes met walnoottabouleh 3

Witlofschuitjes met walnoottabouleh

Bereiding

  • Rooster de walnoten ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan tot hun aroma vrijkomt. Doe in een vijzel, voeg een snufje zout toe en stamp tot een grof mengsel. Zet apart.
  • Klop alle ingredienten voor de dressing door elkaar.
  • Meng de peterselie met de munt, de ui, het gedroogd fruit en de walnoten in een slakom. Verwijder het klokhuis van de appel, snijd de appel in heel kleine blokjes en voeg toe aan de kom.
  • Voeg de dressing lepel voor lepel toe en meng na elke toevoeging. Stop wanneer alle ingredienten met dressing zijn bedekt; misschien heb je niet de hele dressing nodig.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Leg de witlofblaadjes op een bord, schep 1 of 2 theelepels tabouleh in elk schuitje en serveer

Recept overgenomen uit kookboek Vegan

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 M NT
2 el Agavesiroop
1 Appel
60 ml sap Citroen
30 g Gojibes
hand, fijngehakt Munt
120 ml Olijfolie
Peper (zwart)
hand, fijngehakt Peterselie
50 g, fijngesnipperd Ui (rode)
100 g Walnoot
16 blaadjes Witlof
Zout (keltisch zeezout en himalayazout)

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Sopropo smoothie bowl 4

Sopropo smoothie bowl

Schorseneren risotto 5

Schorseneren risotto

Paksoi-zeekraal 6

Paksoi-zeekraal

Lezing Femme Zijlstra: 'Hoe dicht is jouw borstweefsel?' 7

Lezing Femme Zijlstra: ‘Hoe dicht is jouw borstweefsel?’

Laatste nieuws
Tradeline 7
De Roode Roos 8
Lambers vegan ijzer complex 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament