• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Zoet aardappelbeleg
Zoet aardappelbeleg 3

Zoet aardappelbeleg

Bereiding

1.       Schil de zoete aardappel en rasp hem fijn. Snijd de knoflook en prei heel klein.
2.       Smelt de roomboter op een zachte warmtebron.
3.       Smoor de prei en knoflook in de pan als de boter gesmolten is. Voeg de geraspte zoete aardappel toe en voeg iets zout en peper naar behoefte toe.
4.       Laat het geheel smoren. Maak intussen de avocado schoon en snijd ook deze in kleine stukjes.
5.       Voeg de gesneden avocado toe en laat ze mee smoren.
6.       Voeg de halve uitgeperste citroen en roer tot slot de blaadjes van de koriander erdoorheen.

Een smakelijk en voedzaam bijgerecht of broodbeleg.

Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 4 K R P
1 Avocado
sap van een halve Citroen
3 tenen Knoflook
de blaadjes van één takje verse Koriander
Peper (zwart)
1 kleine Prei
1 el Roomboter
450 g Zoete aardappel/bataat

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Walnotentaartjes 4

Walnotentaartjes

Rode bietenmoes 5

Rode bietenmoes

Boerenkoolsalade 6

Boerenkoolsalade

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Tradeline 7
Vithortho zink 4 in 1
De Roode Roos 8

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament