• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Basis groentebouillon
Basis groentebouillon 3

Basis groentebouillon

Bereiding

  1. Snijd de groenten (venkel, wortelen, knolselderij) in grove stukken. Alleen de schone schillen en harde delen gebruiken voor het trekken van de bouillon.
  2. Breng alle ingrediƫnten bij elkaar in een pan aan de kook en laat het op laag vuur ca. 3 kwartier trekken.
  3. Haal vervolgens de groenten uit de pan, bijvoorbeeld met een schuimspaan of via een zeef.
  4. De bouillon is nu klaar. U kunt deze bouillon als drank gebruiken of als basis voor een soep.
Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 4 K R P
Bieslook
2 Bosui
halve el (zonder zout) Groentebouillonpoeder
stuk Knolselderij
1 Laurierblad
takje Peterselie
1 Prei
takje Rozemarijn
takje Selderij
takje Tijm
halve Venkel
1 lt Water toegepast in een gerecht
2 grote Wortel (peen)

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Knolselderijsoep met knoflook 4

Knolselderijsoep met knoflook

Bloemkoolrijst salade met granaatappel 5

Bloemkoolrijst salade met granaatappel

Milde curry met paksoi 6

Milde curry met paksoi

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Tradeline 7
Vithortho zink 4 in 1
De Roode Roos 8

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok