Frisse rauwkostsalade

Bereiding
- Maak eerst de dressing van 1 uitgeperste citroen met 1 eetlepel honing.
- Schil de venkelknol (of de koolrabi). Als u een venkelknol gebruikt, dan ook het hart verwijderen. Snijd de knol of koolrabi heel fijn of gebruik een rasp.
- Vermeng het direct met de dressing, ook om verkleuren te voorkomen.
- Snijd daarna alle overige ingrediënten vrij klein. Rasp bij voorkeur de appel en de wortel.
- Vermeng alles met elkaar en serveer de salade direct.
0
Ingrediënten
venkelknol of koolrabirode paprika
rode ui
1 zoetzure appel
2 kleine wortels
kwartstuk verse ananas
4 radijsjes
sap van 1 citroen
1 eetlepel honing
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend