Frisse rauwkostsalade

Frisse rauwkostsalade

2 personen

Klassiek Moermandieet
NTTT
HoofdgerechtSalade

Bereiding

  1. Maak eerst de dressing van 1 uitgeperste citroen met 1 eetlepel honing.
  2. Schil de venkelknol (of de koolrabi). Als u een venkelknol gebruikt, dan ook het hart verwijderen. Snijd de knol of koolrabi heel fijn of gebruik een rasp.
  3. Vermeng het direct met de dressing, ook om verkleuren te voorkomen.
  4. Snijd daarna alle overige ingrediënten vrij klein. Rasp bij voorkeur de appel en de wortel.
  5. Vermeng alles met elkaar en serveer de salade direct.
0

Ingredienten

venkelknol of koolrabi
rode paprika
rode ui
1 zoetzure appel
2 kleine wortels
kwartstuk verse ananas
4 radijsjes
sap van 1 citroen
1 eetlepel honing

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend