Quinoa met groenten en cashewnoten

Quinoa met groenten en cashewnoten

Klassiek Moermandieet
NTTT
HoofdgerechtLunchSalade

Bereiding

– Was de quinoa in een zeef en breng in het water aan de kook. Laat nog 15 minuten zachtjes doorkoken.

– Kook of stoom de gesneden groenten in 10 minuten beetgaar.

– Giet de quinoa en de groenten af en meng door elkaar.

– Voeg tomaatjes, peterselie, koriander citroensap en cashewnoten toe en meng nogmaals door elkaar.

– Serveer in een diep bord of kom op enkele blaadjes sla.

Recept overgenomen uit Het Wereld dieet

0

Ingredienten

150 gr quinoa

300 ml water

200 gr gemengde groenten: paprika, broccoli, ui, wortel etc

1 eetl gedroogde tomaatjes, fijngesneden

1 eetl peterselieblad, gesneden

1 eetl korianderblad, gesneden

1 eetl citroensap

1 eetl cashewnoten

enkele blaadjes sla (optioneel)

WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor

Toegestaan
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend