Venkelsoep met bleekselderij en courgette

Bereiding
- Doe het water samen met de groentebouillon in een pan.
- Halveer de courgette, evenals de bos lente-uitjes en snijd deze in grove stukken. Snijd ook de venkelknol in stukjes..
- Doe de stukken venkelknol, courgette, lente-uitjes, knoflook, 2 stengels bleekselderij, gember en kaneel in de pan met water.
- Laat het geheel langzaam aan de kook komen, en laat het zachtjes doorkoken tot de groente gaar is.
- Pureer vervolgens het geheel met de staafmixer. Dit zorgt ervoor dat de soep goed gebonden is.
- Snijd de overgebleven halve courgette en de 2 stengels bleekselderij fijn. Voeg deze daarna bij de soep. Laat het geheel nog 1 minuutje doorkoken, daarna de soep serveren.
0
Ingrediënten
1 liter koud water2 eetlepels vegetarische groentebouillon
1 grote venkelknol
1 courgette
kleine bos lente-ui
2 teentjes knoflook
4 stengels bleekselderij
stukje gember
stukje kaneel
WAT BETEKENEN DE BOLLETJES?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan, niet is toegestaan, incidenteel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke) Moermandieet of de Niet-Toxische Tumor
✔
Aanbevolen
Incidenteel toegestaan
Niet toegestaan
Onbekend