• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 items
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 4 2025 Afwijken van het protocol 1
Uitzicht 3 2025 Voed jezelf (met de natuur) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Recepten
    • Suiker
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
    • Uit eten met Moerman
  • Gezond leven
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
  • (Zelf)onderzoek
  • Nieuws
    • Agenda
    • Laatste nieuws
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Uitzicht
  • Over
    • Wie zijn wij
    • Organisatie
    • Activiteiten
    • Vrijwilligers
    • Vacatures
    • ANBI
    • Amnestie
    • Steun ons
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Volkoren-pastasalade met ananas
Volkoren-pastasalade met ananas 3

Volkoren-pastasalade met ananas

Bereiding

  1. Het water samen met de bouillonpoeder en lavas aan de kook brengen.
  2. Schil de knolselderij en snijd deze in plakken.
  3. Wanneer de bouillon kookt, doet u de plakken knolselderij in de bouillon. Laat deze 5 minuten koken, haal vervolgens de plakken eruit en leg ze in koud water.
  4. Strooi daarna al roerend de volkoren pasta in de bouillon en kook deze al dente (niet te gaar) in de tijd die aangegeven is op de verpakking.
  5. Vis de lavas uit de bouillon.
  6. Giet de pasta af en laat deze uitlekken.
  7. Snijd de knolselderijplakken in dobbelsteentjes, en doe deze bij de pasta.
  8. Meng de olijfolie erdoor, zodat de pasta niet aan elkaar plakt.
  9. Laat dit verder afkoelen.
  10. Schil de mango en de ananas, en snijd ze in kleine stukjes.
  11. Vervolgens schept u alle ingrediƫnten en de kruiden door elkaar. Laat alles ongeveer een halfuur afgedekt in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.
  12. Garneer voor het opdienen de pastasalade met stukjes fruit, bijvoorbeeld wat mango of stukjes ananas.
Terug naar alle gerechten

Ingrediƫnten

Aantal personen: 2 K R P
250 g Ananas
4 el Bieslook
halve el Groentebouillonpoeder
250 g Knolselderij
1 tl Kurkuma
takje Maggiplant (Lavas)
1 Mango
3 el Olijfolie
250 g Pasta (volkoren)
snufje Peper (zwart)
1,5 lt Water toegepast in een gerecht

Wat betekenen de bolletjes?

De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.

K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Grauwe erwten goulash soep 4

Grauwe erwten goulash soep

Courgettespaghetti met peer en walnoot 5

Courgettespaghetti met peer en walnoot

Rettichstoof 6

Rettichstoof

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen 7

Anti-inflammatoir voedingspatroon kan nierkanker voorkomen

Laatste nieuws

Advertenties

Tradeline 7
Lamberts Health Benefits 8
De Roode Roos 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 09:00-13.00 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2025 | Website realisatie & advies: WebFundament

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok