• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • 0 artikelen
MMV

MMV

Natuurlijk tegen kanker

Recepten Voedingsmiddelenlijst
Uitzicht 1, Veerkracht 1
Uitzicht 10 (extra dik nummer, thema: emotie-eten) 2
  • Kanker
    • Is kanker erfelijk?
    • Genetica en epigenetica
    • Wat kan ik zelf doen?
    • Preventie
    • Steun en begeleiding
    • Kankersoorten
  • Voeding
    • Recepten
    • Moermandieet
    • Niet-Toxische Tumor Therapie
    • Wetenschappelijke onderbouwing
    • Suiker
    • Supplementen
    • Kruiden
    • Fermenteren
    • Kiemgroenten
    • Voedselbereiding
  • Gezond Leven
    • Voeding
    • Inspanning
    • Ontspanning
    • Psyche
    • Verbinding
    • Uit eten met Moerman
  • Zelfonderzoek
  • Nieuws
    • Laatste nieuws
    • Uitzicht
    • Columnisten
    • Ervaringen
    • Nieuwsbrief
    • Agenda
  • Over
    • Lid worden
    • Bestuur
    • Geschiedenis
    • In de regio
    • Amnestie
    • Steun ons
    • ANBI
    • Contact
  • Webshop
    • Uitzicht
    • Boeken
    • Bijeenkomsten
    • Overig
U bent hier: Home / Recepten / Volkoren-pastasalade met ananas
Volkoren-pastasalade met ananas 3

Volkoren-pastasalade met ananas

Bereiding

  1. Het water samen met de bouillonpoeder en lavas aan de kook brengen.
  2. Schil de knolselderij en snijd deze in plakken.
  3. Wanneer de bouillon kookt, doet u de plakken knolselderij in de bouillon. Laat deze 5 minuten koken, haal vervolgens de plakken eruit en leg ze in koud water.
  4. Strooi daarna al roerend de volkoren pasta in de bouillon en kook deze al dente (niet te gaar) in de tijd die aangegeven is op de verpakking.
  5. Vis de lavas uit de bouillon.
  6. Giet de pasta af en laat deze uitlekken.
  7. Snijd de knolselderijplakken in dobbelsteentjes, en doe deze bij de pasta.
  8. Meng de olijfolie erdoor, zodat de pasta niet aan elkaar plakt.
  9. Laat dit verder afkoelen.
  10. Schil de mango en de ananas, en snijd ze in kleine stukjes.
  11. Vervolgens schept u alle ingrediënten en de kruiden door elkaar. Laat alles ongeveer een halfuur afgedekt in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.
  12. Garneer voor het opdienen de pastasalade met stukjes fruit, bijvoorbeeld wat mango of stukjes ananas.
Terug naar alle gerechten

Ingrediënten

Aantal personen: 2 M NT
250 g Ananas
4 el Bieslook
halve el Groentebouillonpoeder
250 g Knolselderij
1 tl Kurkuma
takje Maggiplant (Lavas)
1 Mango
3 el Olijfolie
250 g Pasta (volkoren)
snufje Peper (zwart)

Wat betekenen de bolletjes?

Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)

  • Toegestaan
  • Aanbevolen
  • Incidenteel toegestaan
  • Niet toegestaan
  • Onbekend

aardappelen

Van aardappel t/m zwarte bes

Bekijk hier de handige voedingsmiddelenlijst
zwarte bes

Bekijk ook:

Courgettesalade 4

Courgettesalade

Hartige taart met broccoli en venkel 5

Hartige taart met broccoli en venkel

Stamppotje van zoete aardappel en winterpostelein 6

Stamppotje van zoete aardappel en winterpostelein

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: 'Mooi, handig en overzichtelijk' 7

TV-dokter Tamara over MMV-kookboek: ‘Mooi, handig en overzichtelijk’

Laatste nieuws
De Roode Roos 7
Lambers vegan ijzer complex 8
Tradeline 9

Footer

logo

Centraal Bureau MMV

(0347) 34 69 55

(ma-do 10:00-14.30 uur)

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacy policy | disclaimer

www.mmv.nl © 2023 | Website realisatie & advies: WebFundament